Dan Millman – Kreatív iránytű

3.900Ft

Kiadó: Living Earth – Élő Föld Kft.
Oldalak száma: 96
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 126 gr.
ISBN: 978 963 89410 6 0
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2000, 2002, 2014
Fordító: Dr. Szentesy András

Leírás

Régóta foglalkoztat az írás, vagy már a kész, esetleg félkész kéziratod kiadatását tervezed?
Elakadtál az alkotói folyamatban, vagy most vágnál neki az alkotásnak és szükséged van útmutatásra?

Ezt a könyvet Neked találták ki!

“Az igazán nagyszerű írói kalauzok mint egy inspirációs robbanóelegy, folyamatosan írásra késztetnek, mert »töltetük« újra és újra »berobban«. És ez a könyv pontosan ilyen. Bumm! Folytasd azt a félbehagyott mondatot!” – Steven Taylor Goldsberry, a The Writer’s Book of Wisdom írója

Ez a mű Dan Millman bestsellerszerző és lánya, Sierra Prasada különleges együttműködéséből született. A szerzőpáros célja az volt, hogy iránymutatást adjanak a kreativitás útján járóknak, illetve segítséget nyújtsanak az íróvá váláshoz.
Akár új célokat keresel, vagy az ezek eléréséhez szükséges fegyelmet akarod elsajátítani, akár az önbizalomhiány és a tehetetlenség ellen szeretnéd felvértezni magad, esetleg gyakorlati tanácsokra vágysz arra vonatkozóan, hogyan értékeld a visszajelzéseket és miként teremts kapcsolatot az olvasókkal – ebben a kötetben garantáltan megtalálod a kulcsokat! Ez a mű új nézőpontból világítja meg az írás és a történetmesélés folyamatát, ráadásul az ismertetett öt­lépéses módszer bármely más kreatív alkotói tevékenység során is alkalmazható. A szerzők emellett személyes történeteikbe is beavatják az olvasót arról, hogyan sikerült felülkerekedniük alkotói válságaikon, valamint más írók, művészek és újítók bölcs tanácsait is megosztják az érdeklődőkkel. A Kreatív iránytű segítségével egyaránt átírhatod a történeteket, amelyeket papírra vetsz, és amelyeket napról napra te magad élsz át.