Rólam

A Történetem

 Molnár Erika vagyok.

Életemben megéltem néhány fizikai és lelki traumát, voltak botlásaim, nehézségeim, – mindezek megtanítottak túlélni, felállni és újjászületni, – mint a hamvaiból újjászülető főnix madár.

Felépüléseim során tapasztaltam meg Isten létezését és kegyelmét. Utólag tudatosodott bennem, hogy a tragikus események mennyiben vittek előbbre lelki fejlődésemben, mennyire segítettek az utamon maradni és mennyire voltak sorsfordítók.

Munkáim során: könyvtárosként, majd az idegenforgalomban eltöltött években, utóbb a társasházak kezelőjeként sok embert megismertem, barátságok, lelki kapcsolatok jöttek létre. Szolgáltam mind a közösségeket mind az egyes embereket.

Visszagondolva ezekre az évekre – nagyon sokat tanultam az emberektől, az emberekről, az emberi kapcsolatokról, és bízom benne, hogy tőlem is sok jó szót és cselekedetet kaptak .

2001-ben elvégeztem Domján László Agykontroll tanfolyamát, 2002-ben csatlakoztam Balogh Béla meditáció csoportjába, ahol lelki fejlődést segítő tanításokat kaptam. A tanítások, a csoportos meditációk, majd a távgyógyítás és kézrátételes gyógyítások alkalmazása a mai napig is életem szerves, meghatározó részét jelentik. Jelenleg Piliscsabán, az Álomvölgy Meditációs Központban végzem munkámat, Balogh Béla vezetése mellett.

Az utóbbi két évben végeztem Access Bars és testkezelő tanfolyamokat, megismertem és használom a BEMER fizikai érterápiát. Fizikai állapotunk sejtszintű felmérésére a biorezonanciával működő 8D NLS és QMR készülékekkel dolgozom.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy létrehozhattam a Sorsfordító Stúdiót. A Stúdióban megjelenhetnek különböző spirituális irányzatok : az egyéni konzultációk – Coachingok – Terápiák – Előadások – Tanfolyamok – Meditációs foglalkozások – Masszás- Access Bars és testkezelések – meditációs estek – mindezek segítenek az ébredő, útkereső embereknek, hogy megtalálják önmagukat, rátaláljanak/ráébredjenek és megértsék mi jelen életükben a feladatuk, mit tehetnek tudatosságuk fejlesztéséért.

Célunk: hogy az útkeresők fedezzék fel szívükben a FÉNYT, a SZERETETET. Bizonyosodjanak meg ,hogy a Szeretet ereje, bölcsessége adja és biztosítja az emberben a harmóniát, a békességet.

 

Áldás van velünk! – Áldás van velem!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelemre és a feliratkozásért cserébe vendégem vagy egy ingyenes állapotfelmérésre stúdiómban.

[mailpoet_form id="1"]

Címünk

1143 Budapest

Hungária krt 37. Fszt. 2.

Sorsfordító-Stúdió

Adószám: 56102404-1-42

Üzemeltető: Molnár Erika, EV