Kezelések

Az egészségünk védelmére és javítására ajánlom az alábbi kezeléseket, melyekre időpontegyeztetéssel tudsz jelentkezni Molnár Erikánál

Állapotunk felmérése

Állapotunk felmérésére a 8D NLS és QMR műszerek speciális (úgynevezett trigger) érzékelők alkalmazásával képesek „leválogatni” a megfelelő információkat, és elemzésével pontos képet nyújt szervezetünk működéséről, élettani, energetikai állapotáról.

A vizsgálat során betekintést kapunk a szervezetben zajló anyagcsere, szervrendszeri és sejtszintű energetikai folyamatokról. Méri a vitaminok, aminosavak, nyomelemek, nehézfémek, toxinok állományát és az allergiás érzékenységet okozó elemeket.

Az eredményeket képi ábrán is meg lehet jeleníteni, illetve további grafikus funkciók állnak rendelkezésre, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy elemezzük a testszöveteket ért károsodásokat, így több pontból is vizsgálható a sérülés (gyulladás vagy más elváltozás), ami a lehető legpontosabb diagnózist eredményezi.

Fizikai állapotunk sejtszintű felmérésére a biorezonanciával működő 8D NLS és QMR készülékekkel dolgozom.

A 8D NLS és QMR készülékek rendeltetésszerű használatával káros mellékhatások nem figyelhetők meg.

Figyelem! A 8D NLS készülék Magyarországon nem minősül orvostechnikai eszköznek, sem gyógyászati segédeszköznek.

Időpont foglalás: emailben, vagy telefonon: +36 70 244 8537

BEMER® FIZIKAI ÉRTERÁPIA

amely célzottan a test legfontosabb területein fejti ki hatását. A gyógyszeres kezelés mellett hatásos alternatíva lehet a vérkeringés támogatására.

A betegségek 90%-a a mikroerek (kapillárisok) működési zavarából ered. A mikroér viszi el a sejtekhez a tápanyagot, oxigént, fehér vérsejteket. A mikroerek , ha elzáródnak – a sejtek éheznek és elhalnak. Az érrendszerünknek 70% mikróér.

A BEMER –terápia nem mágnesterápia- hanem a mágnesterápia továbbfejlesztése – olyan kicsi mágneses indukcióval hozza létre a terápiás hatást, amely körülbelül megegyezik a földön tapasztalható erősséggel . A pulzáló mágneses mezőt csak arra használja, hogy az egyedülálló, szabadalmazott BEMER jelkonfigurációt bejuttassa az Ön szervezetébe. Ez a jel a legkisebb erek lüktető mozgását serkenti.

FONTOS megemlíteni a BEMER terápia vasomotios jelentőségét vagyis a hajszálerek periodikus mozgására gyakorolt egyedülálló hatását. Az érfal mozgása nélkül nincs vérkeringés a hajszálerekben , hiszen ez a mozgás segíti a vér továbbjutását az érben!
Ennek eredménye: a sejtek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, az egész szervezet erő-és energiaellátása javul. A BEMER® fizikai érterápia hatásmechanizmusát számos tudományos tanulmány igazolta.

A BEMER terápiát egészen csecsemőkortól az időskorúakig mindenki használhatja, mellékhatások nélkül!
• A BEMER támogatja a szervezet öngyógyító erejét
• A BEMER felgyorsítja a regenerálódási folyamatokat és elősegítheti a sebgyógyulást
• A BEMER javítja a mikrokeringést
• A BEMER ténylegesen támogatja a különböző terápiaformákat, és növeli a hatékonyságukat
• A BEMER enyhítheti a hátfájást és a krónikus fájdalmakat a korlátozott vérellátás javításával
A BEMER segítségével újra FÁJDALOMMENTES LEHET!

A BEMER terápia ellenjavallatainak száma elenyésző:
• az immunszupresszív gyógyszert szedő betegeknél nem szabad immunerősítő BEMER kezelést alkalmazni,
• valamint láz, súlyos szívritmus zavar, kompenzálatlan görcsös rohamok esetén orvosi felügyelet mellett alkalmazható.
• BEMER terápia és a véralvadásgátló gyógyszerek bevétele mellett ajánlott gondosan követni a véralvadási tesztek értékeit, az esetleges vérzési hajlam felerősödése miatt.
• BEMER alkalmazás elektromos/elektronikus implantátumok esetén (szívritmus-szabályozók és defibrillátorok) csak akkor szabad alkalmazni, ha megállapították, hogy az implantátum gyártója által meghatározott frekvenciahatárt nem lépjük túl.
Beültetett szívritmus-szabályozók és defibrillátorok esetén, amelyeket az orvos a VDE-AR-E-2750-10 szabvány szerint állított be, a BEMER-terápia korlátozások nélkül általánosan használható.

Időpont foglalás: emailben, vagy telefonon: +36 70 244 8537

access bars és Energetikai Facelift

kezelés 

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.”

– Gary Douglas -​

Mi az Access Bars kezelés?

A Bars 32 pont a fejen, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tároltad el, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Ezen pontok gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el tudod engedni azokat a blokkokat, amelyek eddig korlátoztak. Valójában elkezdesz jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. Amikor Barst kapsz, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg.

A Bars hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból működni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikussá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. Amikor Barst kapsz, az kioldja ezt a sejtekre gyakorolt hatást, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat és hozzájárulnak a test egészségéhez.

  • Gondolatok, bevett nézőpontok tisztítására, elengedésére.
  • Egy új, könnyedebb, örömtelibb élet megteremtésére.
  • Befogadóbbá tesz. Megváltoztatja a fix nézőpontjaidat.
  • Könnyedén meg tudod változtatni vele az anyagi helyzetedet és a karrieredet.
  • Csökkenti a stresszt.
  • Oldja az érzelmi és energetikai blokkokat.

Időpont foglalás: emailben, vagy telefonon: +36 70 244 8537

Mi az Access Energetikai Facelift kezelés?

Az Access Energetikai Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha folyamatosan csináljuk (5-20 alkalommal), maradandó hatást érünk el.

Mi van, ha kedvességgel és könnyedséggel változtatod meg a tested?

Az Access Energetikai Facelift kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszás szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban.

Időpont foglalás: emailben, vagy telefonon: +36 70 244 8537

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelemre és a feliratkozásért cserébe vendégem vagy egy ingyenes állapotfelmérésre stúdiómban.

[mailpoet_form id="1"]

Címünk

1143 Budapest

Hungária krt 37. Fszt. 2.

Sorsfordító-Stúdió

Adószám: 56102404-1-42

Üzemeltető: Molnár Erika, EV