Edmond Bordeaux Székely – Biogenikus élet esszénus útja

5.650Ft

Kiadó: Living Earth – Élő Föld Kft.
Oldalak száma: 256
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 320 gr.
ISBN: 978 963 89410 1 5
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2012
Fordító: Dr. Szentesy András és Szentesy Zsuzsa

Leírás

Az ősi bölcsesség, és a modernkori gyakorlat Esszénus Enciklopédiája. Egy mindent magába foglaló útikalauz, a legtökéletesebb életmód mindenoldalú megvalósításához. A Nemzetközi Biogenikus Társaság legfontosabb tankönyve!

„… Soha nem felejtem el, és nem fogom soha elfelejteni Romain Rolland szavait. Amikor a magas jegyenyefák alatt elváltunk, azon a felejthetetlen csodálatos napon Franciaországban: ‘Tegyünk félre mindent, ami elválaszt minket, és koncentráljunk azokra a dolgokra, amik egyesítenek bennünket, egyesítsük az Élet erőit a Halál erőivel szemben’…”

„…Mi biogenikusok, az élet erőinek ebben a döntő ütközetében a halál erőivel szemben, a következővel, és talán a legfontosabbal tudunk együttműködni az élet erőinek oldalán. Ennek a hozzájárulásnak az egyéni környezetünkben, a valós életünk biogenikus, a biogenikus életet generáló ősi erő alapján kell szerveződnie, ami azonnal manifesztálódik az új élő szervezetbe, mivel ez filogenetikailag ősi történelmünkben már több millió évvel ezelőtt egyesült… E könyv célja az, hogy megmutassa, megtanítsa nekünk azt, hogy a 20. század végén kik állnak az Élet és a Halál keresztútján, útmutatást ad, hogyan szervezzük át életünket, mindennapi megélhetésünket, hogyan térjünk át egy kreatív, értelmes útra. Amennyire lehetséges példákon és képzéseken keresztül meg kell értetni mindenkivel, hogy mindnyájan az Univerzum cselekvő és aktív részei vagyunk, és hogy a 20. század végén nem szükségszerűen lesz mindennek VÉGE!…”
Edmond Bordeaux Székely