ÁSZF

Üdvözöljük honlapunkon valamint webáruházunkban és köszönjük, hogy vásárlása alkalmával megtisztel minket bizalmával!

Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el az alábbi dokumentumot, mert megrendelése elküldésével Ön elfogadja ezen ÁSZF tartalmát. Ha a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a honlap használatával, a vásárlás menetével vagy a termékekkel kapcsolatban kérdése merült fel, illetve egyedi igényét szeretné egyeztetni velünk, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Impresszum:

Szolgáltató (Eladó, Adatkezelő): Molnár Erika Ev.

Cégnév: Molnár Erika Ev.

E-mail: sorsfordito.h37@gmail.com

Telefon: +36 70 244 8537

Honlap: https://www.sorsforditostudio.hu/

Székhely: 1143 Budapest, Hungária krt. 37, fszt. 2

Adószám: 56102404-1-42

Banki adatok: MKB Bank IBAN HU52 1091 8001 0000 00102 23290007

 

Tárhely szolgáltató / adatfeldolgozó adatai

Név: PowerPages Kft.

Székhely: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48.

Elérhetőség: contact@powerpages.hu

 

Az ÁSZF hatálya, elfogadása

A közöttünk létrejövő szerződés tartalmát – a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg. Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF az Önt és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit. A weboldal használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet jelen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető egyéb tájékoztatások nyújtják. Ön a megrendelése véglegesítése előtt köteles megismerni a jelen ÁSZF rendelkezéseit. A weboldalon keresztül történő vásárlásával Ön elfogadja a jelen ÁSZF rendelkezéseit, és az ÁSZF maradéktalanul az Ön és az Eladó között létrejövő szerződés részét képezi. Weboldal nem köt szerződést kiskorúakkal. A vevő/fogyasztó a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A szerződés nyelve, a szerződés formája

A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó szerződések nyelve a magyar.

A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződéseknek, azokat az Eladó nem iktatja, ezért utólag nem hozzáférhetők és arra a Magyarországon hatályos jogszabályok az irányadók.

E-számlázás

Társaságunk a 2007. évi CXXVII. törvény 175. §. szerinti elektronikus számlát alkalmaz. Ön a jelen ÁSZF elfogadásával beleegyezését adja az elektronikus számla alkalmazásához.

Árak

Az árak forintban értendők, tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.


A rendelés véglegesítése (ajánlattétel)

Amennyiben Ön meggyőződött arról, hogy a termék megfelel az Ön által megrendelni kívánt termékeknek, valamint az Ön által megadott adatok helyesen szerepelnek, a „Megrendelem” gombra kattintva küldheti el megrendelését. A honlapon közölt információk nem minősülnek az Eladó részéről szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak. A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó megrendelések esetén Ön minősül ajánlattevőnek, és a szerződés az Ön által a honlapon keresztül tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre a jelen ÁSZF rendelkezései szerint. Ön a „Megrendelem” gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy ajánlatát megtettnek kell tekinteni, és nyilatkozata – az Eladó jelen ÁSZF szerinti visszaigazolása esetén – fizetési kötelezettséget von maga után. Önt az ajánlata 48 órás időtartamban köti. Amennyiben az Ön ajánlatát a jelen általános szerződési feltételek szerint 48 órán belül nem igazolja vissza az Eladó, Ön mentesül az ajánlati kötöttsége alól.

Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte

A megrendelések feldolgozása két lépcsőben történik. Önnek bármilyen időpontban lehetősége van a megrendelés leadására. A rendelésről először egy automata visszajelzést kap, ami csak annak tényét rögzíti, hogy az Ön megrendelése a honlapon keresztül megérkezett, de ez a visszaigazolás nem minősül az Ön ajánlata elfogadásának. Amennyiben Ön azt észleli, hogy az automata visszaigazoló e-mail értesítés az Ön adatait tévesen tartalmazza (pl. név, szállítási cím, telefonszám, stb.), úgy Ön köteles ennek tényét – a helyes adatok megadásával egyidejűleg – velünk e-mail útján haladéktalanul közölni. Amennyiben Ön a megrendelésétől számított 24 órán belül nem kapja meg az automata visszaigazoló e-mailt, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert elképzelhető, hogy megrendelése technikai okok miatt nem érkezett meg rendszerünkbe.

Az Eladó legkésőbb az Ön ajánlatának elküldését követő 2. munkanap során egy második e-mail útján visszaigazolja az Ön ajánlatát. A szerződés az Ön által tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre (második visszaigazolás).

Címünk

1143 Budapest

Hungária krt 37. Fszt. 2.

Sorsfordító-Stúdió

Adószám: 56102404-1-42

Üzemeltető: Molnár Erika, EV