Programok

access bars kezelés

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.”

– Gary Douglas -​

Mi az Access Bars kezelés?

A Bars 32 pont a fejen, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tároltad el, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Ezen pontok gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el tudod engedni azokat a blokkokat, amelyek eddig korlátoztak. Valójában elkezdesz jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. Amikor Barst kapsz, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg.

A Bars hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból működni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikussá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. Amikor Barst kapsz, az kioldja ezt a sejtekre gyakorolt hatást, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat és hozzájárulnak a test egészségéhez.

Kezelő:

Barabás Katalin: +36 30 83 99016

Molnár Erika: +36 70 244 8537

Mi az Access Energetikai Facelift kezelés?

Az Access Energetikai Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha folyamatosan csináljuk (5-20 alkalommal), maradandó hatást érünk el.

Mi van, ha kedvességgel és könnyedséggel változtatod meg a tested?

Az Access Energetikai Facelift kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszás szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban.

Oktatás és kezelés

Balázs Mónika: +36 30 482 8609

Balázs Gábor: + 36 30 293 6927

Gondolatok, bevett nézőpontok tisztítására, elengedésére.

Egy új, könnyedebb, örömtelibb élet megteremtésére.

Befogadóbbá tesz. Megváltoztatja a fix nézőpontjaidat.

Könnyedén meg tudod változtatni vele az anyagi helyzetedet és a karrieredet.

Csökkenti a stresszt.

Oldja az érzelmi és energetikai blokkokat.

Reiki tanfolyam

Reiki I. fokozata

Ezen a tanfolyamon az önkezelés van hangsúlyban. Saját magadban megtalálni a rendet és a harmóniát az első lépcsőfok.
Az tud igazán másoknak segíteni, aki maga rendben van.
A résztvevők megtanulják az önkezelés módszerét.

Tudnak majd másoknak is energiát adni, fénykép alapján távban is energiát küldeni. Megismerkedünk a reiki történetével, eredetével, megtanuljuk kéztartásokat, pozíciókat.
16 féle felhasználási módszer

Érdeklődni lehet:

Piri Balázs: +36 30 690 5893 weboldal: https://fenyes-eg.hu

Balázs Gábor: + 36 30 293 6927

Kineziológia

1.A kineziológia eszközei (2 nap)
A résztvevők megtanulják a kineziológia alapját,
az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer
gerincét alkotó érzelmi barométerrel, és a stressz
oldására szolgáló technikákkal.
Ára: 56.000,- (jegyzettel és útlevéllel)

Elengedés klub

ÉVZÁRÓ, 2023-AS ÉV TERVEZŐ ELENGEDÉS KLUB
A technika a Sedona módszer.

A Sedona módszer segítségével egy-egy témakörben végzünk tisztításokat.
Ha egy témán nincsenek görcsök, nincsenek félelmek, fájdalmak, nem fűzödik hozzá érzelem, akkor bármi megtörténhet, akkor választhatsz bármit.

Elérhetőség

Balázs Gábor: + 36 30 293 6927

mi az a lélekszerelés?

A tőlem segítséget kérő emberek példája alapján megállapítottam, hogy minden eseménynek az életünkben lelki oka van. Minden ami velünk történik, okkal és mi magunk miatt van. Beleértve ebbe az összes betegséget is.

Hivatalos tevékenységet 2005-ben az Angyalszívben kezdtem. A tevékenységem jelentősen kibővült, a lelki okok vizsgálatával, így át is kereszteltem LÉLEKSZERELÉS-nek.

A Lélekszerelés, ma már nem csak a betegségekből való gyógyulás útja, hanem az élet minden területére megoldást nyújt. Segít a hazugságaink felismerésében, a megszűntetésben és a tudatos élet megkezdésében.

A módszer szinte tévedhetetlen, hiszen nem a saját olvasott tudásom az alapja a válaszoknak, hanem a segítséget kérő, aki nem csak a baját tudja elmondani, hanem a megoldást is tudja, ha nem is veszi észre azt. – Egy, másfél órára számíts és kb 3-5 alkalomra. Egy-egy alkalom között 2-4 hét is eltelik.

A találkozás díja az egyes Lélekszerelést végző személyeknél található, az időpont egyeztetés adataival együtt. A Lélekszerelést, Lélekszerelő Deákok, illetve a módszer kialakítója (Somogyi Péter, Lélekszerelő) végzik. Válassz közülük bátran, nem fogsz csalódni! A jelentkezés az előleg megfizetésével válik valóssá (50%). Ennek részleteit a segítést végzőkkel tudod egyeztetni.

Somogyi Péter, Lélekszerelő

Elérhetőség

 

Címünk

1143 Budapest

Hungária krt 37. Fszt. 2.

Sorsfordító-Stúdió

Adószám: 56102404-1-42

Üzemeltető: Molnár Erika, EV